Ingredientes:
400 gr.de Setas
5 Dientes de Ajo
2 Hojas de Laurel
Sal, pimienta Negra
Aceite de Oliva
½ Vaso de Vino Blanco
1 Guindilla
Tempo de preparación: 20 Minutos
Tempo de cocción: 10 Minutos
Listos en: 30 Minutos
Dificultade: Fácil
Preparación:
Comezaremos cortando e troceando os cogomelos ao noso xeito. En Mondo Cogomelo gostamos de facelo á metade.
Pelamos os allos e cortámolos laminados.
Poñemos unha tixola ao lume e cubrímos a superficie con aceite de oliva.
A continuación incorporamos os allos e esperamos a que doren un pouquechiño, entón botamos os cogomelos, o laurel e botamos o viño branco, salpimentamos e poñemos a guindilla.
Deixamos cocer uns minutos até que o viño reduza e os cogomelos estén case feitos e poñemos o xamón cortado en tiriñas dun centímetro e rehogamos con coidado de non romper os cogomelos.
Deixamos un par de minutiños máis no lume. Emplatamos e servimos.